lauantai 18. maaliskuuta 2017

Ei kahta ilman kolmatta, ja niin edespäin.


Aika paljon on viime kirjottelukerrasta asiat taas muuttuneet.
Nemo kävi lääkärissä mutta ei sillä mitään missään ollut, ei edes sitä tassupohjatulehdusta mitä pelkäsin. Netissä hetken pengottuani ja kani ihmisiltä kyseltyäni selvisi että Nemo on vaan vähän aktiivisempi uros, jonka takia alapää ja oikeastaan koko massu on niin sotkuinen. Hieman liian laihakin se on, joten nyt ollaan ahkeralla lihotuskuurilla. Ei niin paljon juoksentelua ja enempi syömistä. Lihaskunto on ok mutta poitsu kuluttaa niin paljon että pitäisi sitä välillä ruokaakin mussuttaa. Rähjäsen näkönen se on kuin mikä, mutta onneksi se menee ohitse. Leikkaus olis varmaan tiedossa siis kevään korvilla, päästään tuostakin ongelmasta ohitse. Leikatahan tuo pitäisi muutenkin, sillä tänne tulee toivonmukaan lähiaikoina yksi tyttöpuolinen pitkäkorva lisää... ;) Siitä lisää ja tarkemmin kuitenkin myöhemmin!

Ja näiden mullistuksien vielä sisareni Ada "Aatu" muutti luokseni tällä viikolla! Aatun pupuset onkin aiemmin tässä blogissa seikkailleet sekä onhan hänellä Möttö joka on kasvattini. Aatun mukana tuli Bjättimix Pepe 8v, joka on myös Jyrkin iskä! Möttö, joka on nyt parivuotias adhd sekä rex naaras Sparkle. Aatu otti pojat omaan huoneeseensa ja minä omat poitsuni omaani. Helpompi näin sekä jalottelu hoituu helpommin, kun yhdessä huoneessa saa vuorotella kaksi urosta. Sparklen onneksi parvekkeella oli vielä iso ennen omilla tytöillä ollut häkki. Se pestiin uudestaan ihan kunnolla sekä koko parveke samalla ja laitettiin Sparkle parvekkeelle asumaan. Käytännössä puput vie koko parvekkeen kun Sparklen häkki/aitaus vie puoli parveketta ja kanien heinäpaalit varahäkit yms vie toisen puolen.. No, sitä se on! Itsepähän ollaan kanihulluus valittu.

Tätä meidän 64 neliöistä kaksiota nyt sitten koristaa viitisen pupua, toivonmukaan kuusi jonkun ajan päästä. Hirveesti suunnittelin omille pojille aitausta, mutta pitää vähän katsoa saisinko niille edes tänne ja jos saan niin mihin. Tehdashäkit on nyt mutta ainahan haluaisi pikkusille enemmän tilaa. Tai sitten pitää ottaa rakennusprojektiksi jotain monikerrosta, jos ei maatamyöten keksi lisää tilaa niin kyllähän niitä keinoja löytyy suurentaa pupun käytössä olevaa pinta-alaa.

Laitetaas vielä alle Aatun pupusista kuvat mitkä räpsäsin:

Sparkle

Möttö

Pepe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti