maanantai 6. helmikuuta 2017

Lempi Pinterest bongaukset

Tässä siis käsittelen ja esittelen omaa Rabbit Inspiration pinterest taulua. Ne jotka ei tiedä Pinterest on sivusto josta löytää visuaalista inspiraatioo vaikka mihin, ihania kuvia sekä diy tutoriaaleja enimmäkseen. Itse oon tallentanut tänne paljon sisustusjuttuja mutta myös eläinhommia! Tässä siis mun omat lemppari pin lisäykset.

TOP 3

https://fi.pinterest.com/pin/436075176396182753/

Tämä on pakko nostaa heti ensimmäiseksi. Hauska virikeidea ja täysin kaniturvallinen. Tähän tarvii vain sisalnarua, mieluiten puisia pyykkipoikia ja tuoreruokaa. Tämä menee ehdottomasti omille pupuille kokeiluun.

https://fi.pinterest.com/pin/436075176396650796/

Aika usein tulee vastaan ihan hirmusen esteettisejä häkkejä ja tässä niistä yksi. Omat kanit tulis tuosta ylitse alta aikayksikön, mutta jos tähän saisi jonkun kattoratkaisun olisi se ihan toteutettavissa oleva juttu. Kaneilla on mukavasti tasoja pomppimiseen sekä heinää on tarjoiltu muutamallakin eri tavalla, isot pisteet sille! Joskus näkee kivoja häkkiratkaisuja, mutta niissä ei ole heinää tai sitä on jossain pienessä salaattipallossa. Vaikka kuinka kivan näköinen tila olisi muuten, minua alkaa heti häiritsemään heinän puute. Myös esimerkiksi pelkkä laminaattilattia-alusta on pupulle ehkä vähän karu.


https://fi.pinterest.com/pin/436075176402173168/

Tää on ihan sairaan hauska ja pakko tehdä omille kun lumet sulaa. Tässä on siis kiinnitetty oksan palanen jonkinlaiseen tasoon ja tähän oksaan on laitettu tikkuja joihin voi kiinnittää esim. Erilaisia tuoreruokia. Itse ehkä jättäisin oikeita oksia joihin laittaa ruokaa. Tästähän saisi halutessaan myös kivan näköisen heinätelineen. Eikä haittaa jos pupu vähän kokeilee hampaitaan tähän, koska se on puuta. 


Tässä oli omat top kolme poiminnat, koko taulu löytyy tästä. Onko teillä pinterest tauluja kaneihin liittyen, tai vastaavanlaisia bongauksia? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti