perjantai 16. lokakuuta 2015

Yleiskatsaus

Kaikkea taas on ehtinyt tapahtumaan, blogin päivittely harmillisesti jäänyt taas vähemmälle. Tässä nyt tiivistelenkin mitä meidän laumalle taas kuuluupi!

Oltiin tässä jokunen aika kera Myssyn ja Poppiksen pitämässä estekaneista ja estehypystä pientä koulutuksentapaista tampereen Mustin ja Mirrin henkilökunnalle. Ollappa taas ylpeä noista pienistä, ei yhtään jännännyt uusi paikka. Myssyä tosin kiinnosti vain pojat sinäpäivänä, joten se olikin hyvä esimerkki kanista joka ei halua hyppiä sillä hetkellä. Poppis taas oli hyvä esimerkki kanista joka haluaa hyppiä ja jonka mielestä se on kivaa. Eli ihmisen ei tarvitse mennä kuin perässä, hihnanjatkeena. Kauheasti puput saivat kehuja kyllä, Myssykin sai rapsutuksia osakseen joista se kyllä tykkäsi varmaan eniten koko "showssa". Paikkana meillä oli tampereen hotelli ilves. Naureskelin että ensimmäistä kertaa minäkin oon hotellissa ja tietty kanien kanssa!

Muuten aikalailla samaa rutiinia ollaan menty. Jykä ja Poppis vaihtoivat häkkejä keskenään sekä Kooma muutti 100x50 kaksikerroksisesta 120cm perushäkkiin. Vaihdoin myös pienen kokeilun jälkeen kanien vessalaatikkoihin puupelletin sijasta kissojen silikaattihiekkaa, oi että miten se imeekin hajut paljon tehokkaammin! Kokeilin ensin että miten kanit reagoi vessalaatikon alusen vaihtoon, etteivät vaan yritä syödä hiekkaa. Mutta pelkoni osoittautui turhaksi, ei mitään mielenkiintoa vessan alusia kohtaan. Valjaitakin on tuossa toi sisko väkerrellyt hyvää tahtia, niistä on tulossa varmaan omaa postausta jossain vaiheessa! Kameraa ei valitettavasti minulla enään ole. Kamerahan jolla kuvailin on janin jonka kanssa olemme eronneet jo jonkinaikaa sitten. Näinollen blogiinkin tulee varmaan vähän aikaa valitettavasti kännykkäkuvia, ellen saa ketään kuten siskoani kuvailemaan pupusia.

Jonkunlaisia kännykkäkuvia tähän loppuun!


Sneakpeakkia valjaista mitä on tulossa myyntiin..! Aika ihanat pakko myöntää. 

Hotellilla odottelemassa kyytiä. 

Poppis keittiössä ihmettelemässä

2 kommenttia:

  1. Haastoin sut Onni on...-haasteeseen!
    www.luppaunelmia.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Ihan blogi ja ulkoasu! Liityin lukijaksi :3 ja kiva postaus

    http://bunnyatmosphere.blogspot.fi/

    VastaaPoista