maanantai 10. elokuuta 2015

Ypäjä 8.8

Oltiin siis lauantaina ypäjällä hyppelemässä! Ada oli mukana Mötön kanssa tuttuun tapaan. Kaikki kanit olivat helpossa mutkassa, Poppis ja Myssy olivat itseltäni mukana.


Myssyn kanssa tuli tehtyä semmoinen virhe että hypyttelin kuumana päivänä sitä muutamaan otteeseen lämppäradalla. No, neidolta loppuikin sitten oikeaa rataa varten puhti kesken. Voi raukkaa, oli ihan väsähtänyt. Yritin sitä sitten saada liikkeelle, mutta turhaan. Myssy jäi koko kisoista vailla tulosta, koska oli niiin kuumissaan. Möttö meni hieman laiskemmanpuoleisesti kanssani ensimmäisen kierroksen, mutta pääsi kunnolla vauhtiin hypellessään Adan kanssa! Möttö veti toisen kierroksen alussa kunnon spurtin, sekä hyppi toisenkin kierroksen yhdellä virheellä! Näinollen Mötöllä on nyt kaksi klassausta niin suoralta kuin mutkalta. Aika hyvin pikkuiselta :')

Päivän yllättäjä olikin Poppis! Kun Myssy oli kuumissaan ajattelin että radat on Poppiksen osalta ohi. Poppis on kovin kuumanherkkä enkä odottanut siltä edes maaliinpääsyä. Ja mitä vielä, poika veti ensimmäisen kierroksen muistaakseni kolmella virheellä! Olin aivan äimistynyt, mutta vielä hämmästyneempi että toinen kierros hypittiin yhdellä virheellä! Nyt Poppis kisaa siis kv mutkaa! :)
Kisapäivä oli todella kiva, tunnelma oli hyvä vaikka kuuma päivä hieman tuskastutti monia. Mutta hauskaa oli itse kullakin, kiitos kaikille seurasta!

1 kommentti:

  1. Heyb, tässä sullle kuule Ida rakas pieni haaste:
    http://commonbunnies.blogspot.fi/2015/08/liebster-award-haaste.html

    VastaaPoista