maanantai 26. tammikuuta 2015

Kani nimeltä Mulko

Siis tässä on manga joka jokaisen tulevan kaninomistajan tulisi lukea! Kuvaa niin hyvin kanin kanssa arkea, niin hyviä kuin huonoja hetkiä.

Poikaystäväni osti yllätykseksi minulle tämän ja tämähän kahlattiin läpi yhdessä illassa. Olin nenä kiinni kirjassa ja naureskelin aina vaan niin tutun kuulosille stripeille. Kani nimeltä Mulko kuvaa Mulko nimisen kanin elämää hyvin realistisesti, mutta strippien tyyli sekä ehosteet tekevät siitä kovin miellyttävää lukemista. Kyseessä on siis Manga johon on koottu puolensivun/sivun mittaisia strippejä Mulkosta ja omistajastaan.

Miten niin tutun kuuloista rapsutuksen kerjäämiset, irtaimiston tuhoaminen? Varsinkin kaninkakkaan astuminen sekä jonkin aikaa kotoa poisolleena kotinsa yllättävä.. Ominaistuoksu kuulostivat arkisilta kaninomistajan hetkiltä. Suurin osa näistä humoristisista stripeistä kuvaa vapaana elävän kanin arkea, mutta osaan voi myös kanilakanin omistaja samaistua.


Mulko elää vallan vapaana omistajansa kanssa pienessä vuokrakämpässä. Mulko rakastaa, kuten kaikki kanit tuoreruokaa sekä varsin fanaattisesti Mulkon mieleen ovat veripeipin lehdet. Sarjassa on monia asioita mitä joutuu hieman googlailemaan jos niitä ei ole erikseen selitetty. Manga on kuitenkin luonnollisesti japanilainen, joten tietenkin eroavaisuuksia löytyy.

Omasta mielestä tämä oli varsin miellyttävä ja mukeva luettava sekä suosittelen tätä jokaiselle kaninomistajalle! Tai haaveilevalle, sen verran hyvin oli selitetty myös kanien huonoja puolia huumorilla höystettynä. Tämä löytyi ihan perus citymarketista sekä hintaa siunautui vain 6,20e

2 kommenttia:

  1. Minun pitää kyllä ehdottomasti lukea tää joskus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa! Pitää löytyä jokaisen kaninomistajan kirjahyllystä :D

      Poista