lauantai 24. tammikuuta 2015

Takaisin hiljaiselosta!

Heti alkuun lämmin tervetuliaistoivotus uuteen blogiimme!
Blogi uudistui ihan kokonaan. Muutin tänne itsekseni joten siskoni kanit eivät luonnollisestikaan kuulu blogiin enään. Ulkoasukin alkoi hieman kyllästyttää ja väkersin uuden, sori viimeulkan vannoutuneet fanit!

Pupuille kuuluu oikein hyvää. Myssy ja Pipokin täyttivät tuossa sen neljä kuukautta ja hyppyjäkin on ehditty harjoittelemaan. Pipolla on selvä suunta ja tavoite, mahdollisimman lujaa eteenpäin! Myssy taas menee sinne minne tykkää, oli se sitten viereinen sohva, sänky tai este. Täällä "pikku"kämpässä on vaikea hypyttää, pitäisi ottaa muksut mukaan joskus nokialle kunnolla treenaamaan veljen kanssa. Veljestä puheenollen, Möttö (siskollani) on harjoitellut myös hyppyjä. Möttö menee ihanan innoissaan ja vauhdilla, kunnon iloloikkien kera. Tätä saakin nähdä varmaan klaukkalassa jos kyydit onnistuu! Sisarparven pienin, Stomper aka Killeri muutti Kotkaan asti! Sielä se elelee hyvinkin tyytyväisenä, painokin on jo viimepunnituksen mukaan 1,3kg.Möttö oli viimepunnituksen mukaan 1,6kg ja siskot samaa luokkaa, puolitoistakiloisia. Killerin elämää pääsee kuvien muodossa kyyläämään täältä, Möttö taas löytyy täältä ja instagramista. Olen kyllä ylpeä tästä poikueesta, vaikka varmaan vielä vähän aikaista sanoa. Kaikki ovat ylittäneet uusissa kodeissaan odotukset sekä kasvattajakin on välillä oikein herkistynyt vauvojen tullessa emänsä kanssa hyppimään päällä ja pussailemaan. Voisin ihkuttaa näitä poikasia vaikka kuinka kauan, mutta säästän teidät lukijani siltä lässynläältä ainakin toistaiseksi.

Kooma on aloittanut karvanlähdön ja naamassa on kauniin muotoinen V keskellä kuonoa. Mettekin vaihtaa karvaa kovin ahkeraa sekä Poppis. Sentti tuntuu olevan vähän jäljessä tässä mutta vielä kerkiää! Kanit on saanut lähiaikoina ihan hirmusesti tuoretta, oon tutustunut tähän tuoreruuan ihmeelliseen maailmaan! Kannattaa tutkailla netistä mitä kaikkea se kani saakaan napostella, löytyy paljon potentiaalisia herkutteluvaihtoehtoja tavanomaisten porkkanan ja kurkun sijaan. Tänään kävin ostamassa kaneille 15e pienen metallihäkin, kun saan tytöille aitauksen rakennettua tuon koirahäkin sijaiseksi niin toimii pikkuhäkki ruoka ja vessapaikkana. Voisin itseasiassa seuraavaan postaukseen pistää kuvaa meidän pupujen oloista ja arjesta.

Mutta pitemmittä puheitta, tervetuloa jatkamaan meidän lauman eloa!

1 kommentti:

  1. Ihana tuo kuva<3
    Lukijaksi liityin, voisitko käydä katsomassa minunkin blogini?

    VastaaPoista