keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Nokia 28.6

Nokian kisat takana, oli kyllä ihan mielettömän kivat kisat. Itselläni oli mukana Myssy, Poppis sekä Möttö. Kaikki saivat olla komppareissa koko päivän. Kerron nyt kaikkien kanien suorituksista erikseen;

(C) Iida A. 
Poppis ensimmäisellä kierroksella tuntui olevan hieman muissa maailmoissa. Liikkui kyllä ja maaliin päästiin, mutta tietty tatsi puuttui menosta. En muista ensimmäisen kierroksen pisteitä, mutta toiselta tuli kaksi. Poppis tuntui olevan aika kuumissaan ja viihtyikin koko päivän varjossa sekä rauhallisesti makoillen. Mutkaradat ovat sille paljon helpompia kuin suorat, harvoin näin päin! Josko sitä suoraa sitten taas kokeiltaisiin kotona lisää vielä, että alkaisi sekin sujumaan :)

(C) Iida A. 

Myssyllä oli ihana päivä. Se ei murkkuillut, eikä sen koommin erikoisesti kiimaillutkaan! Sitä hieman ujostutti kisapaikalla ilman siskoa, mutta nopeasti rohkaistui tutkimaan aitaustaan. En myssynkään ensimmäistä kierrosta muista, mutta maaliin päästiin silloinkin. Neito oli ihan ihmeellisellä menopäällä, se olisi hirveästi halunnut mennä joka suuntaan ja kovin lujaa. Toisella kierroksella olin sen kanssa hieman ennen vuoroamme radan alkupäässä. Myssy hinkui ja hinkui radalle ihan tosissaan. En kuitenkaan luonnollisesti päästänyt sitä kunnes tuli meidän vuoro. Hetken aikaa Myssy kuitenkin ihmetteli alotusesteellä, että saakohan sitä nyt jo mennä. Sitten se lähti ja miten kovaa lähtikin...! Myssy kiituroi helpon suoran niin että jouduin oikeasti juoksemaan sen perässä, radan lopussa se olisi halunnut mennä vielä toiseen suuntaan. Myssyn kiiturointi johti siihen, että neito sai puhtaan radan sekä voitti koko helpon suoran! Olen kovin ylpeä pikkuisesta, kyllähän se nyt  ilostuttaa kun oma kasvatti menestyy!

(C) Iida A.
Möttö oli taas myös luonnollisesti mukana siskoni ollenssani Helsingissä. Möttö tosiaan otti kaikesta huomiosta ilon irti sekä heitti koko päivän hölmönä iloloikkaa. Kaikkia vastaantulevia ihmisiä ja aitauksen ohi kulkevia piti moikata ja sitten taas iloloikkaa... On tuo kyllä harvinaisen hölmö ja iloinen otus. Möttö hyppi ensimmäisen kierroksen parilla virheellä muistaakseni myöskin, silloin se myös ihanasti ruikkasi naamaani alkupuolella... Maaliin kuitenkin selviydyttiin! Toisella kierroksella Mötel saikin haistelut haisteltua taas ja vireen kohdilleen sekä veti puhtaasti maaliin! Hieno poika sijoittuikin sitten viidenneksi !

Kiitos kaikille kisoista sekä seurasta. Oli mielenkiintoista seurata näin toisena järjestäjänäkin kisojen kulkua sekä ilmapiiriä joka oli mahtava :)

Loppuviikosta meidän kanijuttuihin on tulossa uutisia... Iloisia sellaisia.. ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti