maanantai 8. kesäkuuta 2015

Ei otsikkoa

Mette toissapäivänä parrasvaloissa
Tääläpä on ollut vähän aikaa kovin hiljaista. Sen sijaan meillä täällä kanien kanssa ei ole! Tässä ilmoan para-aikaa pälkäneen kisoihin Poppista ja Myssyä. Möttö ilmottiin Adan kanssa jo iltapäivän puolella. Tuommoinen kokoonpano on siis meitiltä lähdössä sunnuntaina pälkäneelle! Siivoilin ja järjestelin taas olohuonetta ja alkoi kyllästyttää kanien nykyinen järjestys. Tytöillä oli siis 120cm häkki jonka ympärillä oli komppariaitaus. Tyttöjen häkin päällä oli Poppiksen häkki ja Kooma asusteli vastapäätä huonetta 100x50 kaksikerroksisessaan. Kaikessa lyhkäisyydessään, siirsin Poppiksen häkin Kooman häkin päälle (Piti vähän sumplia miten saan 120cm tukevasti 100cm päälle) Sekä tytöiltä lähti kokonaan tehdashäkki aitauksesta pois sekä sen malli muuttui. 

Kaunis kännykkäkuva sekä jo sotkettu aitaus, mutta tämmöinen viritys olisi nykyään. 
Aitauksessa on siis tehdashäkin sijasta koiranhäkki isona koppina sekä tasona. Vieressä wc laatikko sekä heinäteline. Koppi löytyy myös sekä putki ja leluja ja oksia. Eipä tuosta nyt häkin sisältöä kovin näe mutta niin. Hirveetä rallia noi on sielä vetäneet nyt kun on avarampaa. Jalottelemaanhan noi sitten aina tuolta pääsee vuorollaan, että ei tuossa kokoaikaa nökötä. Voisi joskus tehdä kunnon esittelyn meidän kanien oloista kuvineen päivineen. Nyt kun pian toivonmukaan saan ulkohäkin omaankin pihaani sekä olohuoneen lopullinen järjestys paljastuu. Poikaystäväni muuttaa luokseni kuun lopulla, joten hänen mukanaan tulee huonekaluja tähän olohuoneeseenkin lisää. En tiedä vaikuttaako se pupujen häkkijärjestelyihin, ainakin siltä osalta että hoitolapsosen nykyiselle paikalle tulee poikkiksen työpöytä.
"No nyt minut mainittiin"
Eli siis kaverini Messi kääpiöluppa on luonani kuukauden hoidossa. Aivan ihanan kiltti ja rauhallinen tyttö! Omani paahtavat tuhotöissä pirunsarvet päässä kun Messi taas on niin huomaamaton ja kiltti kuin olla ja voi. Jaloitellessa sille ei ole tullut mieleenkään yrittää mennä johtoihin saatika ruikkia seiniin niinkuin omat kanini tekevät.. Eli erittäin mukava hoidettava on tämä! Messi ei tule blogin puolella oikein olemaan muutakun kuvien muodossa. Onhan se kovin valokuvauksellinen naikkonen. Messistä tulee mieleen ihan hirveästi Sentti.. En tiedä olenko koskaan blogin puolella maininnut, mutta Senttihän on siirtynyt paremmille porkkanamaille. Läheisimmille kavereilleni sekä perheelle asiasta kerroin heti, mutta en blogiin raaskinut mainita. Sentti ehti elää noin muutaman viikkoa uudessa kodissaan. Kaduttaa että menin myymään sen, olen pyöritellyt päässäni kaikkea asiaan liittyen. Olisiko se kuollut jos en olisi myynyt sitä ja se olisi ollut täällä? Sentti oli siis yhtäkkiä vain nukkunut pois. Toisaalta, Sentti ehti kuulumisien perusteella olemaan todella onnellinen uudessa kodissaan. Se sai olla huomion keskipisteenä, ainoana lemmikkinä ja asua vapaana, mikä olikin kanin kannalta parasta. 

Lopuksi vielä Poppis  pihassa, ettei ihan nyyhkytykseksi mene. 

No onhan se söpö. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti