sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Palojoki 10.5

Tänään oltiinkin Palojoella estekisoissa!

Olin ilmottanut Myssyn ja Poppiksen helppoon suoraan, mutta Poppikselle iski suolitukos edellispäivänä. Eilen aamulla se onneksi tokeni siitä jo hyvää vauhtia, mutta sai jäädä silti kisoista pois. Vaihdoin Poppiksen siis Pipoon. Matka sujui leppoisasti kauniita maalaisreittejä ajellen, joten vaikka kisapaikka olikin kaukana ei matka edestakaisin tuntunut puuduttavalta. Myssyn ja Pipon hypytti taas jälleen Anniina, kiitos vielä kerran hypytyksestä!

Myssy verryttelemässä metsänreunassa, vauhti on kova!
Myssy meni siskoksista ensimmäisenä, hyppien ensimmäisen kierroksen muistaakseni kahdella virheellä. Pipon ensimmäisen kierroksen virhepistemääriä en muista, mutta joku 3-5 luokkaa se taisi olla. Toiselle kierrokselle selvästi tsempattiin, nimittäin Myssy meni yhdellä virheellä ja Pipo kolmella! Aika ylpeä olen, jälleen kerran pikkuisista. Pipolta varsinkin tosi kunnianarvoinen suoritus, sillä se viimekisoissa tosiaan ei ollut yhtään yhteistyöhaluinen. Myssyllä onkin nyt sitten klassaukset sekä suorasta että mutkasta. Hyvä jatkaa tästä, kunhan tulisi taas kisoja mihin pääsee! Poppiskin on yhden klassauksen päästä kv mutkassa, taitaapi tulla kisojen täytteinen kesä..?

Pipo radan loppusuoralla
Oli ihana ilma ja jäätiin vielä katselemaan kv suorakin. Aurinko suorastaan paahtoi sekä seura oli mukavaa! Harmittaa kun jouduttiin lähtemään hieman aikasessa, Jani nimittäin lähti takaisin inttiin taas. Matkaan haettiin paluureissulla venäläispoika joka matkasi meidän kautta uuteen kotiinsa, aika hurmaava otus kieltämättä. Kotiin tullessa kaikki oli enemmän tai vähemmän väsyneitä. Oli kuitenkin todella mukava päivä joita toivon tulevaisuudessa vielä lisääkin! ;)

Jos kuvaamani kuvia haluaa katsoa kisoista, pääsee albumiin tästä.

2 kommenttia: