torstai 12. helmikuuta 2015

Veljeä katsomassa

Olin eilen Pipon ja Myssyn kanssa siskollani yötä, siskoni omistaa siis Mötön eli näiden ainoan veljen.

Siskokset saivat olla isoimmassa kuljetuskopassani sen ajan mitä ne eivät jaloitelleet tai ulkoilleet. Käväisin myös samaisella kotireissulla paikallisessa Lidlissä hakemassa pupuille kiinankaalia ja tammenlehväsalaattia. Nämä ovatkin uusia tuttavuuksia meidän kanien ruokavalioon eikä kukaan niitä nirsoillut, paitsi Kooma joka on alkanut nirsoilemaan vähän kaikkea. Tuntuu ettei Kooma ole tottunut kauheaan määrään tuoreruokaa. Muut puput ovat niin ahneita ja jos voi näin sanoa, niin ennakkoluulottomia että niille uppoaisi vaikka pienet kivet.. Saivat myös jääkaapista kurkunloput ja kuivuneet ruisleivät palanpainikkeeksi.

Itse kyläilyyn takaisin. Myssy ja Pipo juoksentelivat sängyllä ja sohvalla, lattialle en kauheasti päästänyt kun oli koiratkin mukana. Pihalla sitten mentiin valjaissa ja tekaisin pienen kahden esteen radan, jota ehdin Pipon kanssa kokeilla. Neidolta löytyy vauhtia ja menohaluja, suunta vaan on välillä vähän epäselvä. Möttö meni ihan hirmuisen hienosti, poika menee niin letkeän rauhallisesti mutta innolla isommatkin esteet. Myssyä en ehtinyt hypyttää sillä tuli jo hieman pimeää. Kuvia ei oikein tullut kun Mötöstä, ja nekin on tietty vielä kamerassa...

Siskokset otti aika rauhallisesti reissailun, tyynesti nukkuivat boksissa kun sielä olivat.
Loppuun vielä kuva tyttöjen uudesta taikakuutioaitauksesta. Tarkoitus olisi laajentaa vielä tästä, mutta ensimakua hieman aitauseloon saivat jo. Jos joku miettii niin tuo hökötys vasemmalla on rottahäkki. :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti