maanantai 7. heinäkuuta 2014

Kesäisiä kuvia ja estehyppyasiaa!

Kuvattiin Janin kanssa pari päivää sitten pupuja pihalla loistavan sään kunniaksi. Tänään ilmosin Meten, Poppiksen ja Sentin esteille. Meten ja Sentin helppoon suoraan ja Poppiksen helppoon mutkaan. Poppikselle tuntuu olevan mutkarata helpompaa. Sentti taas on kovin meneväinen hyppijä ja meinasin sen ilmota mutkaan, mutta katsotaan nyt miten suorassa menee :) Meten kanssa taas on tavoitteena saada toinen klassaus helposta suorasta! Mukaan tulee Ada kuvailemaan. Myöhemmin vielä ilmotaan Nean kani Bella. Bella on Meten poikanen, virallisesti El Pico. Bella on saanut vanhempiensa hyppylahjat ja emänsä mielenkiinnon touhuun ja lähtee kokeilemaan onneaan kisoihin asti. Nea on treenannut Bellalla vain mutkaa joten mutkaan se ilmotaan. Olisin halunnut Meten ja Poppiksen sekä mutkaan että suoraan, mutten viitsi ilmota molempiin ettei pupuille tule liian kuuma. Mäntyharjusta opin että yhdenkin radan jälkeen pupu voi olla kuumalla aivan naatti, enkä halua rasittaa helteellä kanejani liikaa :)

Kesäisiä kuvia johon on eksynyt Mette, Sentti sekä Poppis. Kooma ja Adan kanit jäi tälläkertaa kuvaamatta, ehkä ensikerralla sitten :)

Myös tällaisia uutisia on kerrottavana, eli Sentti ja Poppis asustelevat tätänykyä yhdessä! :) Toimeentulevampi pari kuin Mette ja Kooma. Poppis on tosi rauhallinen ja kärsivällinen ja suvaitsee Sentin kaverikseen. Pesivät toinen toistensa korvia ja Sentti hakee turvaa Poppiksesta. 

Sentti näyttää vihaiselta, eikä ihmekään. Mette the voikukkavaras!

nomnomnom

Poppis <3

Sentti kurottelee ruuan perässä :)

Söpöhöpönassu <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti