maanantai 12. toukokuuta 2014

Uusi ulkoasu!

Uusi ulkoasu kiitos Hennan!

Tästä eteenpäin blogi on siis minun ja siskoni yhteinen. Ratkaisu siksi koska jaetaan kanila kuitenkin ja on näppärempää että molempien kanien kuulumiset löytää samasta blogista (:  Ada on tällähetkellä Saksassa ja kirjoittelee omia sivujaan valmiiksi kun ehtii.

Pupulaan kuuluu ihan hyvää, Kaie sai uuden kodin viimeviikolla ja siitä kuulumisia odotellessa :) Tarkoitus olisi kunnostaa oma kerroshäkki kun Mette ja Kooma alakerran asuinkelvottomaksi remppasivat (repivät kanaverkot pois). Tarkoitus olisi laittaa huonojen kanaverkkojen tilalle tämmöistä verkkoa. Pariskunta asuu siis tällähetkellä yläkerrassa jossa on kanaverkon sijaan taikakuutiot. Aion ottaa nekin pois ja laittaa tuota hitsausverkkoa tilalle, taikakuutioista saa sitten vaikka tasoja kaneille tai vastaavaa.

Sitten olisi tarkoitus mennä myös puutavarakauppaan hakemaan puuta toista, Adan kanien kerroshäkkiä varten. Näin saadaan kanilasta paljon tilavampi ja käytännöllisempi kun tilaa saadaan käytettyä myös korkeussuuntaan.

2 kommenttia:

  1. Tosi hieno ulkoasu! :) Muuten, huomasin, että kun painaa omistajat-linkistä, pääsee kanila-sivulle, ja kanila-linkki vie omistajien sivuille...

    VastaaPoista
  2. Hei kiitos kun sanoit, korjaan sen pikimiten :)

    VastaaPoista