lauantai 3. toukokuuta 2014

Humppila 3.5 ja muutto

Muutto, blogin nimenvaihdos ja vielä näyttelytkin! :D

Oltiin siis tänään Humppilassa, otin siskon kanin Fredin mukaan ja itse otin Poppiksen. Kun menin hakemaan Fredille koppaa, huomasin että Mette ja Kooma olivat rikkoneet kanaverkon häkistään ja tulleet sieltä iloisesti ulos. No, kiire ja komppareilla vaan rajasin heinät ettei pissi niitä ja matkaan. Koukattiin tampereen kautta ja haettiin mukaan myös Ellu ja Remu ristetys!

Matka oli aika lyhyt pitkään aikaan ja paikalla oltiin hyvissä ajoin. Päivä kului tuttuun tapaan pulputtaessa ja Kaiea kaupatessa, joka ei kuitenkaan mun sitkeydestä huolimatta saanut kotia. Fred sai 92,5p ja Poppis 91p. Taso oli sielä aika kova ja hyviä kaneja oli jonkin verran :) Ellun Remu sai 94p! Poppis oli kuulemma lihaksikas mutta hoikka, toisen tuomarin mukaan taas luiseva. Ota nyt selvää mutta nostin sen ruokamäärää kuitenkin miltei kahteen desiin. Ruokana meillä on nyt genesistä ja Cuni Fit Pro (?) sekoitusta. Aika tuhtia siis mutta poitsu on; kasvava, leikkaamaton, asuu ulkorakennuksessa ja on vielä aktiivinenkin! Ruoka-annoksen nosto siis tässävaiheessa oli ihan paikallaan.

Huomasin tässä fbssä ilmoituksen esteiden sm kisoista, sinne toivonmukaan yritän jostain pummia kyydin! Ettei tästä tulisi ihan kuvaton postaus, laitan tähän Hennalta  saadun kuvan Metestä petexpon paijauspöydällä..

"Siis mami miks sä toit mut tähän kaikkien lääpittäväks, mä niin häpeen sua..." 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti