sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

PETEXPO ja hoitolapsi.

Huh huh, jotenkuten toivuttu petexposta! Tosiaan, yöpaikan puutteen takia oltiinkin vain eilinen paikalla ja en kyllä olisi toista päivää jaksanutkaan välttämättä olla.. :D Sen verran jalat huutaa halleluujaa ja kanit on ihan poikki pitkästä päivästä ja reissaamisesta. Ensiviikon loppuna onkin hervannassa pet-näyttelyt joidenka jälkeen on vähän pidempi tauko kanitouhuihin, seuraavat ovatkin varmaan sitten vasta 24.5 PiNan nlyt.

Kuitenkin, alku sujui aika samalla kaavalla kun turku, eli hämeenlinnaan pe ja sieltä lähtö la aamuna. Näyttelypaikalla tsekkasin kanit nopeasti ja kumpainenkin otti päivän ihan rennosti. Pisteitä tuli seuraavanlaisesti;

Juuso ja Koomuli. 
Mette 91,5p + Käsiteltävyydestä palkinto.
Kooma 94p + Päivän Viiksivallu- palkinto.

Metukka kävi paijauspupunakin ja oli yllättävän kiltisti, vähän se repi tylsistyessään arvontalaatikkoa mutta annettakoon se anteeksi. ;) Päivä kului tosi nopeasti ja loppusiivouksessa tuli hiukan kuuma! Kiitos ja kumarrus kuitenkin kivasta ja antoisasta näyttelypäivästä!! :)

Kuvia (C) Henna L. Myös ylempi on Hennan kuvaama.

"apuaa!"

:3

Läski kädenkynkä xD

Metukka uteliaana :3
Niin ja sitten se hoitolapsi! Tämä ihanuus on nimeltänsä Kaie ja on musta x kirjava leijonaristeytys. Ikää hälle tulee ensikuussa kaksi vuotta. Steriloitu naaras ja ihan mukava pieni sinisilmä :) Hän etsii ns. hiljaisesti kotia, pari ehdokasta neitoselle on jo.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti