keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Kuulumisia

Messut siis meni ja oli, Bombat lähti kotionsa... Kaikkea on ehtinyt tapahtua!

Messuilla oli mukana Sentti hyppimässä, tosin herralla oli haistelupäivä joten keskeytettiin rata. Estepuolella en kauheasti aikaa viettänyt, katsoin eliittiradan kun sitä niin harvoin nään. Pääosin olin sitten kiertelemässä ja kavereiden kanssa, lekankin ständillä aikaa vietin jonkin verran. Messuilta en mitään ostanut, mutta ilmaisnäytteitä tuli senkin edestä! Harmittavasti ei ollut mitään kaneille, joten muut otukset saivat herkutella koiran ja kissanruokanäytteillä.

Poppis <3
Vauvat tosiaan täyttivät jo viimeviikolla kahdeksan viikkoa! Bombat lähtikin heti siskolleni ja on sielä tosi hyvin viihtynyt :) Poju aina vaan tuntuu isommalta kun sitä käy katsomassa, kutsumanimeksi tälle siunautui Möttö. Kotiinjäävät naaraat ovat Pipo ja Myssy, sopii hyvin tähän mun pupujen vähän hupsuun nimiteemaan. Huomenna tullaan hakemaan Kaiea ja Stomperia, Koomakin on tässävälissä jo tullut kotiin takaisin. Suunnitelmissa olisi katsoa kastrointiaika Sentille ja Poppikselle, pääsevät pojut palleistaan kun eivätpä ne niillä mitään tee.

Villinä ideana olisi koittaa tehdä lauma Mette + Myssy + Pipo + pojat. Sentti ja Poppis tulivat kuitenkin ennen Sentin murkkua toimeen, joten mielenkiinnosta haluaisin nähdä miten tämä onnistuisi. Jos ei onnistu, yritän vain toista poikaa tähän laumaan ja toinen saa sitten elellä yksikseen. Koomaa en yritä enään kenenkään kanssa asumaan, on sen verta vahvaluontoinen että luultavasti pompottaisi toista kania kokoajan. Joku isompi ja kovahermoinen kani sopisi sen kaveriksi, mutta viihtyyhän se yksikseenkin vallan mainiosti. Jos saan tuon isomman lauman toimimaan, saavat ne varmaan asuttaa koko olohuoneen. Ei noin isolle ja aktiiviselle laumalle mikään aitaus tai häkki tänne mahtuisi ja kun kaikki ovat vessasiistejä kuitenkin niin miksei. Saa nyt nähdä miten tässä mun suunnittelussa käy, mutta toivonmukaan hyvin! Ensikuussa pitää alkaa lääkäriaikoja kaksikolle varaamaan, sitten nähdään ehkä realistisemmin mun suunnitelmat. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti