keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Muutoksia

Sentti kotiutui heti.
Eli muutto ja muutoksia. Me maanantaina saatiin osa kamoista tänne uuteen kämppään ja eilen saatiin myös osa. Toki vielä esim. Pyykinpesukone uupuu mutta tärkeintä tuotiin kuitenkin tietenkin jo viikonloppuna, puput! Pakko sanoa että rakastan sitä kun on pieni määrä kaneja jotka asuvat sisällä kanssani. Saavat jaloitella ja niistä on seuraa ja niiden puuhia pystyy tarkkailemaan kokoajan :) Eilen Sentti pääsi jaloittelemaan ja sillä meni kyllä tosi lujaa, toinen oli ihan innoissaan! Sentti hyppelehti ja rallitteli vielä melkein tyhjässä huoneessa niin innoissaan. Nyt tätä kirjoittaessani on Poppis tuossa juoksentelemassa ja tutkimassa, äsken se nojasi etutassuillaan verhoihin ja muksahti turvalleen kun eivät ne kantaneetkaan. Voi toista.. :)

Pupuille otin tosiaan mukaan Metelle ja Sentille mukaan 120cm häkit. Poppis on tuossa suuressa metallisessa koirankulj. Häkissä ja Kooma jäi vielä Nokialle. Tarvitsen vielä kaksi 120cm häkkiä niin sitten on taas porukka koossa.. Ja mitä, miten niin kaksi jos nokialta on tulossa vain Kooma? No, Kaie neitonen palautuu minulle. Kaie on alkanut olemaan hieman liiankin reviiritietoinen ja on purrut perheen lapsia niin että tulee kunnolla verta. Nyt Kaie sitten tulee hetkeksi meille tarkkailuun ja päätän sen jatkosta enemmän. Jos joku tahtoo steriloidun kauniin reviiritietoisen naaraan niin viestiä vaan tännepäin! Mietin että kun Kaie kerta on tullut toisen kanin kanssa toimeen sieläkin, haluaisin koittaa sitä Kooman kanssa yhteen. Molemmat on vähän samanluontoisia joten saa nähdä onnistuuko, saavatko ne sitten vahtia reviiriänsä yhdessä vaiko ovat liiankin samankaltaisia. Vahvasti epäilen että molemmat kelpuuttaisivat kavereikseen vain vähän alistuvammat yksilöt mutta saa nähdä mitä miettivät toisistaan. Ennenhän ne eivät tulleet toimeen kun Kooma vartioi Metteä ja Kaie taas ei tykännyt sähköjäniksen pompottelusta ja vahtimisesta.

Estekisoja ei näillämukaa ole tulossa, PiNan näyttelyihinkin tulee luultavasti vain mukaan Kooma. Kaie saattaa tulla myyntiin sinne, jos on vielä myynnissä tai olen päättänyt sen myydä. Voi olla että Kaie tulee petteilemäänkin sinne ;) Ahlmanin syysmarkkinoille ollaan siis menossa pitämään hyppynäytöstä näillä näkymin poikien kanssa. Loppuvuoden suunnitelmat estehypyn ja näyttelyiden osalta on kuitenkin vielä auki, Sentin kanssa haluaisin pyörähtää kerran ulkomuodossa ja Poppiksen kanssa ottaa ainakin yhdet kisat vielä. Katsotaan nyt mitä tuleman pitää, me jäädään tänne järjestelemään ja nauttimaan olostamme! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti