sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Kanien estehyppynäytös ja vauvoja!

Eilen vietettiin mukava päivä kanien kanssa Ahlmanin Läheltä Hyvää- markkinoilla. Pidettiin Adan kanssa estehyppynäytös ja meillä olikin mukana Poppis, Sentti, Kooma, Sissi, Cola, Pepe ja Onni. On pakko alkuun mainita että olen vain niin ylpeä Sentistä ja Poppiksesta <3 Olivat tosi rohkeita ja avoimia ja menivät itse katselemaan ihmisiä ja kerjäämään rapsuja, Poppis meinasi hypätä erään pienen ihmisen rattaisiinkin asti. Tosi kivasti jaksoivat hyppiä ja olla, Sentti oli ihan mielissään saamastaan huomiosta ja katselikin ympärillä olevia ihmisiä takajaloillaan seisoen ja pällistellen. Poppis alkoi jopa nuolemaan muutaman lapsen käsiä kun tykkäsi niin paljon huomiosta, ihan huippupojat! Kooma hyppi tosi hienosti ja viihdytti ihmisiä kiipeämällä Adan olkapäälle... Perus Kooma. Pepe taas oli "Tältä näyttää kun kania ei voisi kiinnostaa yhtään vähempää hyppääminen" - Tuulella ja nauratti ihmisiä omalla kierroksellaan. Pepe otti alkuesteen puomin suuhunsa ja hyppäsi se suussa kaksi seuraavaa estettä, tiputtaen sen viimeisen esteen eteen :D Ihan kauheasti alkoi naurattamaan ja onneksi yleisökin nauraa räkätti Pepen tempaukselle, ohjaajasta puhumattakaan.

Onni esitteli myös tosi hienosti taitojaan ja taisi vähän olla mielissään päästessään taas vanhoilla päivillä radalle. Sissikin hyppi hienosti ja Colalla otti maha vastaan, mutta innostui pari kierrosta kuitenkin hyppimään! Kaneihin ollaan ihan hirmu tyytyväisiä, ei olisi voinut paremmin päivä mennä. Lopuksi kanit olivat kaikki väsyneitä jo, joten hypyttäminen loppui jo melkein tunti ennen varsinaista päättymistä. Hypytysten välissä sai kuitenkin turista mukavia yleisön kanssa ja kertoa ylipäätänsä kaneista ja harrastuksesta :)

Sentti ponnistaa hurjan esteen ylitse. 
Ja siis mikä ihmeen vauvoja otsikko?
No, Mette oli synnyttänyt 20.9 yöllä neljä pientä hyvinvoivaa muksua <3 En ole kauheasti hiiskunut Meten astutuksesta (Poppiksella) kenellekään "ulkopuoliselle", sillä olen senverta taikauskoinen että pelkäsin kaiken menevän kuitenkin mönkään. Onneksi ei mennyt! Yksi on selvästi muita isompi, kunnon virtahepo. Kaksi on hieman pienempiä ja yksi on näiden väliltä. Sielä on kaksi selvästi km japsi muksua, toinen on muuten vaalea mutta sillä on pepussa kauhea pilkkurykelmä :D Myös niskassa, päässä ja korvissa on kamalasti pilkkuja. Suurin on muuten vaalea, mutta sillä on toinen silmä musta, se onkin leikkisästi "Turpiinsaanut". Kaksi muuta ovat vaaleita eikä niissä näy mitään kuvioitakaan. Aika näyttää mikä on näiden kahden väritys :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti