tiistai 5. elokuuta 2014

Onnea matkassa


Mette Möttösellä oli eläinlääkärissä niin tylsää että se pisti maaten.

Mette oli siis tänään eläinlääkärissä käymässä rohinan ja muun takia. Lääkäri kuunteli hengitystiet ja ylähengitysteissä oli limaa, ei onneksi siis keuhkoissa joka on SUURI helpotus <3 Metukalla todettiin onneksi ihan vaan nuha joka menee antibiooteilla ja terveen pupun papanoilla ohitse! Meten ripuli johtui siis myös nuhasta. Pupun suolisto kun joskus oireilee myös nuhassa juurikin ripulilla kuulemma. Näillä "eväillä" pitäisi saada Meten suolisto tasapainoon ja rohina loppumaan. :)

Oli suuri helpotus tämä reissu. Eläinlääkäri tykkäsi Metestä edelleen (käytiin joskus kohtutulehduksen takia samalla lääkärillä) ja ihastui toisen uteliaisuuteen ja rohkeuteen. Onhan Mette aika sydäntenvalloittaja tyyppi. Nokian kisat jää siltä kuitenkin välistä vaikka on yleiskunnoltaan hyvä. Mukaan tulee siis näillä näkymin vain Poppis, saa nähdä. Jos tässä lähipäivinä hypyttelisin Senttiäkin ja testaisin vähän miten se tauon jälkeen taas pomppii. Toisaalta kokemus voisi tehdä sille ihan hyvääkin, jos omistaja jättäisi sohlaamatta tälläkertaa :D Olin suunnitellut että jos Meten saisi ulkokisakautena klassattua kvseen, muttei se taida enään ehtiä. Koitetaan sisäkisoissa sitten jos tulee lähelle. Poppis on osoittanut olevansa varma ja tasainen hyppijä, uskon että saan sen loppuvuonna klassattua kvseen :)

Ei sen enempää höpöttelyjä, kanilassa kaikki hyvin. Aamen!

2 kommenttia:

  1. Jooo Sentti mukaan kisoihi, sehä meni sikke hienosti viime kisoissakin ku ymmärsi idean! xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii kyllä se sit kolme vikaa estettä meni hienosti, sitä en vieläkä tajua miten se hyppäs sen tuplan(?) kauheella ilmalennolla mut sit kaks kertaa pienemmät esteet tuunas xD

      Poista