maanantai 9. kesäkuuta 2014

Puotinharju 8.6 ja Kooma 4v!

Oltiin eilen Meten ja Poppiksen kanssa helsingissä asti estekisoissa :) Matka taittui mukavasti kisapaikalle Alinan kanssa junalla ja saatiin hesan päässä sitten Jasmine ja Erika oppaiksi. Harmiksemme huomasimme että juna jonka olisimme varanneet lähtisi kesken kisapäivän, joten siirrettiin omat kanit luokan alkupäähän että ehtii hyppimään. Onneksi saatiin siirrettyä, koska muuten ei olisi esim. Mette päässyt hyppimään. Metukka sitten alotti luokkansa komeasti puhtaalla radalla! Eli se olisi Metelle ensimmäinen klassauspiste helposta suorasta! Huomaa että ulkokisat on sen juttu, kun ensimmäisistä kisoista sai 4vp, turussa 2vp ja eilen 0vp! Tai sitten Mette jo tietää mitä tehdään ja tekee sen täysillä :) Ylpeä ylpeä olen pikkuisesta! <3



Poppiksella taisi olla aika kuuma ja väsy, sillä se lanasi radan neljällä virhepisteellä. Radan jälkeen se kellahti boksissa kyljelleen ja nukkui, taisi olla pikkupojalle rankka päivä :) Mettekin heti boksiin päästyään nukahti. Hauska kun molemmat kanit oli kellahtaneet kyljelleen siestailemaan, en sitten hypyttänyt toista kertaa niitä kun olivat niin poikki ja piti lähteä juna-asemalle.

Eilen oli muutakin juhlan aihetta kun Meten klassauspiste, nimittäin Kooma täytti neljä vuotta! Onnea tosi paljon pikkuiselle kiukkuiselle käpöpapparaiselle siis! Kooma vietti synttäreitään yksin häkin valtiaana ja olikin hieman sisustellut asumusta uuteen uskoon Meten ollessa mukanani. Mette täyttääkin huomenna kolme ja Poppiksen synttärit ovat 17pvä jolloin se täyttää vuoden. Aikamoinen synttärikuukausi kanilassa siis edessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti